Tosiaan en nyt tiedä vaikuttaako tämä miten Riordaneihin, mutta saa nähdä. Nimittäin jostain syystä on minulla ollut pitemmän aikaa ongelmia saada miessimit vanhenemaan. Homma ei onnistu, kuin vasta sitten kun peli on tiltannut 10 kertaa ja oikeastaan nyt ei onnistu enää ollenkaan. Tämän vuoksi olen päättänyt poistaa kaikki ladatut ja ladata uudelleen kaiken. Tätä päätöstä edesauttoi myös se, että olen alkanut tykästymään enemmän maxis-match juttuihin ja myös se ladatuissani on myös kaikkea turhaa, joita on vaikea lähteä yksittäin poistelemaan, kun ei tiedä mitä mikäkin kansio sisältää. Toivon mukaan Riordanit eivät kauheasti muuttuisi ja pysyisivät hengissä, jotta voisin tätä jatkaa. Ainakin muutto uuteen naapurustoon tulee.

Muutin myös tässä juuri pelini englannin kieliseksi toivoen vähän parempia nimiä townielle, kun ei nuo suomalaisnimet oikein sovi Riordanien sukuun.

Eli ei pitäisi vaikuttaa paljoa LC jatkumiseen paitsi ehkä sillä, että simit saattavat olla vähän erinäköisiä. Toivottavasti kaikki menee siis hyvin :)