***
 
Photobucket
Kirsi maalasi rauhallisin vedoin uusinta maalaustaan. Hänestä kyllä tuntui, ettei hänellä nyt ollut tarpeeksi inspiraatiota maalausta kohtaan. Hänen ajatuksensa pyörivät Jackissä. Miten hän kertoisi asiansa lapsilleen? Pakkohan se oli kertoa jotenkin. Ihme kyllä nuoret eivät olleet vielä huomanneet hautakiveä ulkona. Kirsi laski maalausvälineensä ja huokasi: "Nyt tai ei koskaan."

Photobucket
Parivaljakko nimeltään Kristen&Kasimir olivat jo asettuneet taloksi ja löytäneet oman keskeneräisen huoneensa. He olivat odottaneet vaikka kuinka kauan yhteenmuuttoa ja nyt sekin oli toteutunut. Kasimirin mieltä kaiversi enää kihlautuminen. Sitäkin hän oli odottanut koko yliopiston ajan, mutta pari oli päättänyt kihlautua vasta kun ovat saaneet yliopiston päätettyä. Ja nythän olisi sopiva hetki.

Photobucket

Photobucket

Photobucket
Molemmat olivat odottaneet tätä kauan, joten ei ollut varmaan ihme, että muisto oli molemmille positiivinen.

Photobucket
Ikävä kyllä naiset saivat kuulla ikäviä uutisia äidiltään. Se oli vetänyt heidät sanattomaksi. Miksi he eivät olleet edes ajatelleet tälläistä vaihtoehtoa? Kuinka se oli mahdollista, vaikka he tiesivät varsin hyvin isänsä olleen vanha, eikä hän ollut viimeisiä päiviään kovinkaan onnellinenkaan.

Photobucket
Katharina otti asian rankemmin kuin Kristen. Hän ei millään halunnut uskoa tuota harmaata kylmää hautakiveä, jossa oli kultaisin kirjaimin hänen isänsä nimi. "Voi miksi! Sinun olisi kuulunut nähdä vielä lapsenlapsesi ja ehkä jopa lapsenlapsenlapsesi. Miten pystyit jättämään meidät? Voi kumpa olisin tiennyt ahdingostasi, niin olisi voinut auttaa", Katharina parkui hysteerisesti.

Photobucket
Kristen lähti hiljaa pois haudalta. Hän ei oikein tiennyt mitä ajatella. Hän oli oikeastaan jo tottunut isättömyyteen yliopistolla, koska sen neljän vuoden aikana vain Kirsi oli pitänyt yhteyttä. Tottakai hän suri tätä menetystä, mutta toisaalta hän ei osannut surra niin paljon, kuin olisi ehkä luullut. Hänestä tuntui ettei hän edes tuntenut tuota miestä. Ehkä hän oli vieläkin katkera vanhempiensa erosta ja siitä raiskauskohusta, johon hänkin liittyi.

Photobucket
Jouni oli päättänyt ruveta etsimään itselleen töitä. Hänen elämänhaaveensa päästä opetusministeriksi kutkutti hänen mieltään lakkaamatta, joten hän avasi kannettavan ja etsi internetistä avoimia opetusalan työpaikkoja.

Photobucket
Ja kyllähän Jouni löysi mieleisen paikan. Koulu sijaitsi ehkä kahden kilometrin päässä, joten matkaakaan ei olisi paljon.

Photobucket
Tuon toiveen sinä Jouni kyllä saat unohtaa. Senkin ketku!

Photobucket
Jouni yritti tehdä sovintoa kanssani ja menikin nukkumaan Katharinan kainaloon ja jätti toiveensa toteuttamatta.

Photobucket

Photobucket

Photobucket
Ensimmäinen työpäivä ja heti on ongelma edessä. Jouni päätti toimia ystävällisesti, eihän hän viitsinyt poikaa jättää luokalleen.

Photobucket
Ja tässä senkin ystävällisyyden tulos! Potkut! Nyt kyllä menetän uskoni ystävällisyyteen.

Photobucket
Kristenkin päätti hankkia töitä, vaikkei hänen elämänhaaveensa (vietä 50 unelmatreffit) koskenutkaan mitään ammattia. Olisi kuitenkin kiva saada jotain ajanvietettä.

Photobucket
Viihdeala kuulosti tarpeeksi mielenkiintoiselta ja palkkakaan ei ollut paha.

Photobucket
Jouni oli selvästi unohtanut koko toiveensa ja ryhtyikin kiusaamaan vanhaa Kirsiä. Höh en minä tuotakaan salli!

Photobucket
Potkuistaan katkera Jouni päätti etsiä uuden työn itselleen. Hänenhän olisi pakko päästä joskus opetusministeriksi! Ja kyllähän hän taas löysi opetusalalta töitä. Nyt koulu oli hieman kauempana, mutta eipä tuo haitannut. Samaan kouluun hän ei enää menisi!

Photobucket
Ja tämä koulu kyllä huomasi Jounin lahjakkuuden. Ensimmäinen päivä ja ylennys. Mahtavaa!

Photobucket
Kasimirin ja Kristenin kihlautumisesta oli kulunut jo hyvä tovi, joten oli varmaan ilmiselvää, että nyt olisi häiden vuoro.

Photobucket

Photobucket
Vieraita ei kutsuttu, koska pari ei halunnut mitään suuria juhlia. Joten ihan perhepiirillä mentiin. Tosin Katharina taisi olla töissä.

Photobucket

Photobucket
Kantaisä pystyi myös näkemään häät haudastaan.

Photobucket
Joku irokeesityötoverikin eksyi paikalle todistamaan häitä.

Photobucket

Photobucket
Nyt Kasimir Kiljunen on virallisesti Kasimir Riordan. Tervetuloa sukuun!

Photobucket
Voi että on kaunis pari!

Photobucket
Kovasta vessahädästä huolimatta tämän työtoverin oli pakko onnitella Jounia. Ei tainut miehelle selvitä kuka oli oikea sulhanen.

Photobucket
Kauniit poseerauskuvat jatkuvat. Ja mitäs punaista tuolla vilkkuu?

Photobucket
HUI! Itse Jack Riordan siinä. Ensimmäisellä kummitusretkellään. Oliko mies sen verran iloinen häistä, että päätti tulla katsomaan paria? Vaiko vihainen kummitteluaatteissa?

Photobucket
Häistä innostunut Jounikin löysi rohkeutta kosia Katharinaa. Olivathan he jo kauan seurustelleet ja Katharina oli selvästi vihjaillut vähemmän huomattavasti kihlautumisesta.

Photobucket

Photobucket
"Voi Jouni, minä niin rakastan sua! Kohta me päästään naimisiin ja voi, että en pysty edes odottamaan", Katharina intoili. Jouni tyytyi hymyilemään. Hän todella piti tuosta Katharinan tavasta innostua, mutta toisaalta romantiikkatavoitteista pelotti kyllä avioon astuminen.

Photobucket
Kihlautuminen oli kuitenkin mahtava kokemus molemmille. Eikä edes Jouni katunut sitä.

Photobucket
Ennustajaeukkokin toi lampun Riordaneiden pihalle, mutta koska pulaa ei oikeastaan ollut mistään, niin lamppu sai jäädä ainakin nyt vain sisustuselementiksi.

Photobucket
No mitäs Kirsi on keksinyt, kun noin naurattaa?

Photobucket
Tässäpä vastaus siihen! Kirsi nimittäin adoptoi kissanpennun, jonka Kasimir on näköjään jo ominut itselleen.

Photobucket
Suloinen tapaus :3

Photobucket
Nimekseen se sai Vihtorin. (Ensin ajattelin antaa jotkut erimaalaiset nimet, mutta koska niitä on vaikea keksiä, niin kissa sai suomalaisnimen.) Ja kuten huomaatte kissa on kollikissa.

Photobucket

Photobucket
Voi miksi sen silmät ovat noin :D Tosin se on kyllä todella suloinen noilla.

Photobucket
Vihtori oli hieman peloissaan uudessa kodissaan.

Photobucket
Kolmas sukupolvi ilmoitteli myös tulostaan, että osaa jännittää!

Photobucket
Jounin haave vain lähenee :)

Photobucket

Photobucket

Photobucket
Myös Katharina osasi hommansa! Hienoa.

Photobucket
Kristen päätti alkaa harjoittamaan soittotaitojaan. Hän oli ehkä hieman kateellinen äidilleen ja siskolleen heidän taidoistaan. Eihän hän voisi olla huonompi!

Photobucket
Torakatkin yrittivät valloittaa Riordanien idyllisen pihan. Jouni kyllä piti huolen, ettei yksikään torakka jäänyt henkiin. Eihän se nyt kävisi päinsä, että Kristenin vauva syntyisi tälläiseen torakkamereen.

Photobucket
Myös Kasimir päätti ottaa hieman vastuuta ja hänkin näpytteli tutun työpaikkasivun. Hänenkään elämähaaveensa (3 lapsista valmistuu yliopistossa) ei liittynyt ammattiin, joten hän sai valita vapaasti mieleisensä.

Photobucket
Urheilu-ura vaikutti kiinnostavalta ja tykkäsihän Kasimir katsella urheilua tv'stäkin. Ja se, että suoraan pääsee tähtipelaajaksi ilman kokemusta oli kyllä mahtavaa.

Photobucket

Photobucket
Oliskohan Katharinallakin hieman vauvakuumetta?

Photobucket
Kirsi oli selvästi ruvennut sietämään enemmän Kasimiria ja heistä oli tullut ihan hyviä ystäviäkin. Naisen mielestä Kasimir osasi soittaa hauskalla tavalla ja hänet löysikin monesti jammailemasta miehen soiton mukaan.

Photobucket
Kristenin hiukset olivat raskauden ajan tuollaiset hassut, enkä saanut vaihdettua niitä.

Photobucket
Oliskoos tuo Katharinan katse hieman kateellinen? Hänhän oli toivonut lasta jo pidemmän aikaa, mutta vaikka he kuinka Jounin kanssa yrittivät niin ei raskaustesti näyttänyt positiivista.

Photobucket
Kristenin maha alkoi kuitenkin olla todella suuri ja naisen liikkuminen vaikeutui todella paljon. Kasimir oli entistä tarkempi vaimonsa tekemisistä ja käskikin tämän vain levätä.

Photobucket
Vaikka Kasimirilla ei ollut lainkaan kokemusta niin oli hän kuitenkin tuurilla saanut ylennyksen!

Photobucket
Ja Jounillakin menee hyvin.

Photobucket
Kristenkin oli innostunut Vihtorista ja leikki tämän kanssa päivät pitkät. Häneltähän oli kielletty kaikki työ, joten hän tunsi itsensä vähän tarpeettomaksi.

Photobucket
Tuottaisikohan tämä jo jotain?

Photobucket
Voi ei, ei Kirsi ole palannut vanhaan harrastukseensa. Nyt hän yritti täyttää ikäviä koirien kaivamia kuoppia. Miehet olivat näköjään piiloutuneet säästyäkseen työltä ja Kirsin oli itse tartuttava lapioon.

Photobucket

Photobucket
"Jouni! Onks sun pakko kurkkia!", Kristen jyrisi siskonsa miehelleen. "Jestas Kristen. Mähän olin tässä ensin, enkä mä ole kurkkinut. Kuka sua käskee istumaan juuri mun jalkojen päällä ja kirjoittamaan jotain typerää päiväkirjaa", Jouni tuhahti. Kristen pyöritti silmiään. Miehet.. Miksi ne eivät ymmärtäneet, että raskaana olevaa pitäisi ymmärtää.

Photobucket
Nopeastippa Kasimirista tuli supertähti.


***