***
 
Photobucket
Viimeisenä löysi myös Kristen itselleen seuraa. Tämän laamapojun löytäminen oli ollut kyllä todella rankkaa. Toinen toistaan komeampia simejä usuttautuivat juttelemaan Kristenille, mutta tämä ei kiinnostunut. Tottakai tämän piti sitten kiinnostua laama-asuisesta! Ties mitä siellä naamarin takana on?

Photobucket
Taas sotajalalla? Voi Karena...

Photobucket
Tällä kertaa homma ei toiminut huutosakkilaisen kanssa.

Photobucket
Ja siellä näemme meidän laamamme! Kyllä onkin komea! Nimi on muuten Kasimir Kiljunen. Kyllä sinä Kristen aika hyvin valitsit. Ainoa asia mikä hieman on outo niin on miehen silmät, jotka on violetit tai sellaiset lilat :D Jännää.

Photobucket

Photobucket
No mitenkäs nämä muuten kuin tosi toimissa? Poreallas tuli kokeiltua näidenkin osalta.

Photobucket
Kate ja Erno olivat lutuinen pari. Heidät löysi todella usein kaksin. He söivät usein yhdessä ja juttelivat aina niitä näitä. Ja tietenkin kävivät tiuhaan porealtaassa... huoh.

Photobucket
No mutta on Erno kyllä hyvännäköinen hiuksista huolimatta ;)

Photobucket

Photobucket
Voi vitsi olen niin kiintynyt Karenaan. Todella sääli etten häntä nyt ottanut perijäksi, vaikka olisin voinut, mutta en jaksaisi sitä säätöä ainakaan vielä. Parempi on, että Karena saa asua rauhassa Nooransa kanssa. Ja hommata sitten ehkä joskus adoptiolapsen tai jotain.

Photobucket
Ovathan he meinaan söpö pari. Jotenkin niin kaksi erilaista :D Tuollainen kukkaistyttö ja riitelevä poikamainen tyttö.

Photobucket
Yliopistoelämä ei kuitenkaan ollut mistään helpoimmasta päästä. Loppukokeet stressasivat paljon, eikä oikein ollut aikaa nukkua, kun piti olla koko ajan menossa tai lukemassa. Karenalla vielä oli kontollaan monta riitaa opiskelukavereiden kanssa, joten sekin rasitti häntä todella paljon. Hänet löysi usein vessasta itkemässä, mutta ikävä kyllä asuntolalla ei ollut varaa ovilukkoihin, joten ei-kutsutut pystyivät helposti yllättää hänet itkemästä.

Photobucket
Karena pelkäsi masentuvansa, joten hän käytti kaiken vapaa-aikansa nukkumiseen. Hän ei oikeastaan poistunut huoneesta kuin vain mennäkseen tentteihin.

Photobucket
Lihaksikas-silmäpuoli-Katharina.

Photobucket
Karenan ja huutosakkilaisen välit eivät ottaneet parantuakseen. Huutosakkilainen haukkui Karenaa tuon tuosta lesboksi ja mutaatioksi, joka tottakai sai Karenan raivon valtaan.

Photobucket
Todella romanttinen hetki Katharinalla ja Jounilla. Tosin nuo perseenpuristajat taka-alalla eivät taida sopia kuvaan :D

Photobucket

Photobucket

Photobucket
Asuntola tosiaan tuntui välillä olevan täynnä muhinoivia pariskuntia.

Photobucket
Oho! Kuten näkyy siis pelkkää muhinointia opiskeluvuodet täynnä. Asuntolosta löytyi siis toinenkin lesbopari. Ette siis ole yksin Karena ja Noora!

Photobucket

Photobucket
Noora on vähän hailakka. Onkohan tämä sitä, että on paikalla vain henkisesti ja ruumiillisesti pois, vai toisinpäin :D

Photobucket
Uu Kristenin ja Kasimirin treffeillä on tainut mennä hyvin! Kiva tuo lattiaton yläkerta tuolla.

Photobucket
Ooo vau! Tämä pistetään kyllä säilöön. Ja Kasimir väitti olevansa köyhä!

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket
Katharinan oli aika harjoitella ruuanlaittoa. Ja sehän näkyy! Keitoksesi taitaa olla aika myrkyllinen väristä päätellen.

Photobucket

Photobucket

Photobucket
Täytyisi varmaan poistaa nuo silmät. Ärsyttää kun ne on melkein joka simillä, eikä tuollaiset valealienit ole kivoja.

Photobucket
Voi teitä...

Photobucket
Yliopistoaika oli tylsää, eikä siitä huomatusti ollut mitään kerrottavaakaan, joten tämä päättyi nopeasti. Karenan pääaine oli tosiaan taloustiede ja hän pärjäsikin aikas hyvin.

Photobucket
Kate pärjäsi nelikosta huonointen, muttei hänenkään arvosanansa mikään huono ollut. Hänellä siis oli filosofia.

Photobucket
Katharina pärjäsi parhaiten ja hänenkin pääaineensa oli filosofia.

Photobucket
Ja sitten Kristen, jolla oli psykologia. Osaan kirjoittaa.

Photobucket
Jostain bugista vain yksi sai viettää valmistumisjuhlia ja saada tuon koltun niskaansa. Noh ei se mitään.

Photobucket
Äiti oli tottakai kutsuttu juhliin. Tosin hän ei näyttänyt tykkäävän lapsensa avomielisestä halausyrityksestä. Siis lapsihan nolaa hänet!

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket
Joten eiköhän lähdetä yliopistolta kohti kotinaapurustoa katsomaan ketä perijäksi pääsi :)

Photobucket

Photobucket

Photobucket
Kuten huomasitte Riordaneilla on uusi talo! Olen niin innoissani, koska tein pihankin! Huh en oikeasti tee ikinä pihoja, joten tämä on ihan ihka uutta minulle. Okei on siellä pihalla vieläkin tyhjää tilaa, mutta on tuo jo paljon parempi.

Photobucket
Ja tattadaa tässä näette PERIJÄT. Kyllä heitä on kaksi. Elikkä perijöiksi joutuivat Katharina ja Kristen.

Photobucket
Kiva peppukuva tähän väliin. En tosiaan muista mikä tämän kuvan idea piti olla.

Photobucket

Photobucket
Vanha tuttu Kirsi oli jo odotellut lapsiaan saapuviksi ja koittanut leipoa piiraankin, mutta se kuitenkin paloi. Hän ei ollut leiponut pitkään aikaan mitään, koska oli oikeastaan asunut vain yksinään. Jackin kuoltua hän oli noh erakoitunut, mutta jospa lapset auttaisivat häntä piristymään.

Photobucket
Katharina vaihtoi kotona vain nopeasti vaatteet, sillä hän odotti erästä kylään.

Photobucket
No ketäs muutakaan kuin Jouni Kalliota.

Photobucket
Heidän viimenäkemästä oli kulunut vasta viikko, mutta sekin oli ollut nuorille aivan liikaa.

Photobucket
"Noh miltäs tälläinen vanha mamma näyttää?" Katharina virnisti ja he molemmat repesivät nauruun. "Ei lainkaan pahalta, mutta pitäisiköhän minun ruveta katselemaan oman ikäisiäni?" Jouni vastasi viattomasti. Katharina heilautti kättään ja halasi poikaystäväänsä.

Photobucket

Photobucket
Kiitos Jounin Katharina sai myös töitä, vaikkei ala ollutkaan se mitä hän halusi, niin olihan tuokin jotain. Ja kyllä tuokin ala auttaisi häntä saavuttamaan elämänhaaveensa, eli tienaamaan sen 100 000§.

Photobucket
"No niin kulta, sinunkin on aika kasvaa ryppyiseksi", Katharina sanoi.

Photobucket
Voi hyi Jouni tuo paita. Rintakarvat vain puuttuu. Nuo paidat on tarkoitettu enemmän niille 40-50-vuotiaille, jotka haluavat näyttää nuorilta. Eli ei vielä sinulle tarkoitettu. Jouni toi myös mukanaan 4 210§ muutettuaan taloon.

Photobucket
Tällä välin Kirsikin oli onnistunut leipomaan syömäkelpoisen piiraan.

Photobucket
Kirsi pääsi ensin tutustumaan Jouniin ja kolmikko juttelikin rattoisasti pitkän aikaan odotellessaan Kristeniä.

Photobucket
Kristen taas oli piilottanut Karimirin talon puutarhaan. Hänen mielestään äidin ei kuuluisi nähdä tuollaista miesehdokasta, vaan miehen pitäisi ensin luopua noista vetimistä.

Photobucket
Kasimir toi taloon vähemmän simoleoneja kuin Jouni, mutta eipä tuo haittaa. Rahasta tosiaan ei ollut enää puutetta.

Photobucket
Kristen saapui ruokapöytään yksin ja kolmikko katsoivat häntä kummastuneena. "Noh missä se on?" Katharina kysyi ihmeissään. Kristen hymyili heille salaperäisesti ja sanoi: "Kasimir käy vain siistiytymässä ja tulee pian. Niin ja Kasimir on hän, ei se."

Photobucket
Onneksi kaikki olivat niin keskittyneitä kuuntelemaan Kristenin paapatusta yliopistosta, joten Kasimir sai rauhassa mennä kohti vessaa. Kukaan ei huomannutkaan valtavaa laamapäätä.

Photobucket
"No niin. Uusi elämä täällä, joten eiköhän vaihdeta vähän ulkonäköäkin", Kasimir mutisi itsekseen ja riisui laamanaamarinsa.

Photobucket
Vähän ajan kuluttua pöydän ääreen istuutui todella komea mies, Kasimir. Silmienvärikään ei häiritse ollenkaan.

Photobucket
Tosin Kirsillä taisi olla hieman rasistinen, eikä antanut Kasimirille piiraan palaista. Kasimir katsoi naista vähän loukkaantuneena. Tottakai hän oli tottunut tähän, mutta jos tämä tulisi olemaan hänen perheensä niin kyllä hän silti haluaisin heidän hyväksyvän hänet.

Photobucket
Vihdoin kaikki saivat oman palasen ja huomattiin, että Kasimiriltäkään ei oikein noita syömistapoja löytynyt.

Photobucket
"Noh täytyisiköhän se isäkin kutsua pöytään? En ole nähnyt häntä aikoihin! Tai en oikeastaan ollenkaan se tapahtuman jälkeen", Kristen huudahti ja sai Kirsin säpsähtämään. Hän ei tosiaankaan ollut kertonut lapsille Jackin poismenosta.

Photobucket
"Niin. Olisi mahtavaa tavat teidän isänne", Jouni tokaisi. Hän piti Kirsistä, mutta olisi mielenkiintoista tietää millainen Jack olisi. "Voi joo! Minäkään en ole nähnyt häntä aikoihin. Äiti missä hän on? Voisin mennä huikkasemaan", Katharina intoili.

Photobucket
"Ääh. Puhutaan siitä myöhemmin. Syödään nyt nämä piiraat", Kirsi sanoi ja katsoi kiinteästi piirastaan, kun siinä olisi karva. Katharina jäi katsomaan ihmeissään äitiään. Hän kyllä tunsi tuon katseen. Kaikki ei olisi siis hyvin.

Photobucket
Kaikki kuitenkin tottelivat Kirsin käskyä ja ahmivat piiraan palasia lähes kilpaa. Ainakin lentelevistä palasista päätellen. Katharina ja Jouni olivat sen verran sivistynyt pari, että osasivat syödä nätisti.

Photobucket
Illalla Katharina soitti pianoa hiljaisuudessa. Hän rakasti musiikkia ja taidetta! Häntä vain häiritsi ajatus isästä. Missä isä oli? Oliko jotain tapahtunut? Oliko miesparka heitetty ulos siitä typerästä jutusta? Hän tiesi tällä olevan uusi naisystävä, mutta hän ei uskonut Jackin jättävän perijätaloa.


***